CENTRAL AUTO GROUP

NAŠA VIZIJA JE JEDNOSTAVNA

CENTRAL AUTO GROUP se bavi uvozom polovnih automobila iz Francuske.Nasi dobavljaci su lizing kuce dobro poznate u Evropi AutomobilI koje prodajemo su imali jednog vlasnika i redovno su servisirani u ovlascenim servisima.Kod nas se mogu naci sve marke evropskih automobila poput Peugeot, Renault,Citroen,Volkwagen itd..Nasa vozila su legalna i nikada nisu bila havarisana i slicno. Prilikom kupovine vozila kupcu je omoguceno da vidi slike iz inostranstva kao dokaz da auto nije bio havarisana kao i poseta ovlascenom servisu za bilo kakav drugi vid provere. U koliko imate posebne zahteve za neko vozilo moze se poruciti kod nas,a mi ce mo se potruditi da se u sto kracem vremenskom periodu vas zahtev ispuni.

About Banner
About Banner
About Banner

GLAVNE VREDNOSTI

Možda nećemo uvek imati najbolju ili najširu ponudu ali ćemo svakako biti najiskreniji u opisu kao i davanju preciznih informacija u vezi naše ponude! Kontaktirajte nas i uverite se!

  • Vozila sa jednim vlasnikom
  • Starosti od 2 do 5 godina
  • Garancija na kilometražu
  • Omogućen uvid u knjigu servisa
  • Kupljena kod pouzdanih lizing kuća
About Banner

Zvao sam i obišao mnogo auto placeva u potrazi za autom kakvog sam želeo, sve dok nisam otkrio CentralAuto. Ovo je jedino mesto koje daje kompletnu dokumentaciju (pdf sa aukcije, procena oštecenja sa svim slikama, itd.) i servisnu istoriju, što je prava garancija da kupujete ono što je i oglašeno. O Predislavu imam samo reci hvale, jer je iskren, korektan i posvecen kupcu preko svih ocekivanja. Kupio sam odlican auto za pristojan novac i prezadovoljan sam.

5.0

Sve preporuke.brza tacana iskrena auto kuca.svaka preporuku za buduće kupce. Treba napomenuti da je Nenad kupio auto a da ga prakticno nije ni video. Jos uvek postoje normalni ljudi gde se rec i dogovor postuju a iskren odnos ceni!

5.0

Veoma sam zadovoljan saradnjom sa njima. Momci su izuzetno korektni i predusretljivi. Vozila na autoplacu su besprekorna i sa tacnim podacima. Desio mi se manji kvar na kolima nakon kupovine, reagovali su momentalno i resili problem. Bravo momci samo napred. Sve preporuke za ovaj autoplac i momke!!!

5.0